Neverificat(e)

Targ neautorizat.

13:19 Jun 26 2012 Calea Vitan barzesti targul auto illegal de pe marginea drumului

Descriere
Portiunea dintre splaiul unirii si Blv. Energeticienilor, s-a transformat intr-un adevarat parc auto, un trotuar intreg, o banda intreaga de circulatie ocupata de rable de import si din romania, in sectorul 3 parca se ridica masini din cate stiu, sau se ridica dupa bunul plac si din preajma parcului auto al firmei care se ocupa cu ridicarile, ca sa nu consume cumva motorina multa sa le mai ramana si lor acolo ceva, nu mi-se pare normal ca o banda intreaga si trotuarul sa fie ocupat abuziv de catre samsari care ca sa nu mai plateasca taxa in targul auto special amenajat pentru asa ceva, de fel si orice intersectie din Bucuresti s-a transformat in mici parcuri auto, nimeni nu face nimic, inseamna ca se cotizeaza bine la autoritati... nimanui nu ii convine sa faca slalom printre masinile parcate pe trotuar sau ca sofer sa stai la cozi interminabile datorita faptului ca din 2 benzi se circula pe 1 banda 1 si locul de parcare fiind ocupat de rable.
Cat despre marcajele si despartitoarele de benzi din dreptul targului pe care autoritatile le platesc si au fost rupte de catre nesimtitii din targul auto ca sa poata sa iasa si sa intre pe unde vor muschii lor, rusine, LUATI MASURI!
Date suplimentare
Numarul masinii: B11000RABLECaracteristici
Credibilitate: UP DOWN 2
Comentarii
englezu (Jun 27 2012)
Aspectele relevate mai sus sunt adevarate.Tot felul de indivizi mai mult sau mai putin bronzati au grija de fiecare centimetru patrat de trotuar. Sa nu care cumva sa scape ceva.Incepand cu ziua de vineri a fiecarei saptamani apar posesorii de autoturisme de vanzare(vechituri aduse de prin targurile Europei de vest)care le parcheaza alandala si se apuca sa le fetuiasca spalandu-le la fata locului. In ceea ce priveste accesul in targ prin portile de pe Vitan Barzesti este jale. Popicii separatori de sens au fost distrusi si accesul si iesirea din targ se fac prin blocarea circulatiei in zona. In plus exista si inovatii in ceea ce priveste executarea manevrei de intoarcere la semaforul prevazut pentru accesul in complexul Vitantis. Mentionez ca timpul "pe deschis" este si asa destul de mic pentru a efectua virajul la stanga si este "mancat" de acesti nesimtiti care fac o manevra interzisa de codul rutier. Interesul autoritatilor este clar ca nu exista, in conditiile in care aceste lucruri se intampla peste drum de sectia speciala de constatare accidente usoare. Probabil ca exista "interes" pentru aceasta politica a strutului
Ratingul comentariului: UP DOWN
3
Lasa un comentariu
Nume:
Email:
Comentarii:
Cod de securitate:
Captcha

Semnalari suplimentare

Blocat trotuar

13:07 Sep 25, 2012

strada mihai bravu bucuresti, 0.87 Kms

Parcare pe trecere pietoni

13:10 Sep 25, 2012

strada mihai bravu bucuresti, 0.87 Kms

Blocare trotuar

10:16 Jun 27, 2012

Scolarilor, 0.93 Kms

Trafic Ingreunat

13:06 Jul 01, 2012

DNCB Splai, 1.05 Kms

parcat aiurea, mai bine de 24 de ore

12:16 Sep 08, 2012

dristorului 91, colt cu eufrosina popescu, langa "newtown residence", 1.14 Kms